Един мъдрец е казал, че за да получиш нещо ново

...
Един мъдрец е казал, че за да получиш нещо ново
Коментари Харесай

Обновете гардероба с награди от МОЛ Марково тепе

Един влъхва е споделил, че с цел да получиш нещо ново в живота си, първо би трябвало да се освободиш от остарялото. Ако концепцията ви харесва, а дрешникът ви е претъпкан - МОЛ Марково тепе ви дава опция да превърнете почистването на препълнените лавици в благотворителна самодейност! Детоксикирайте освен тялото си при започване на пролетта, само че и своите тоалети!

Дарете старите си облекла и грабнете талони за понижение в най-хитовите магазини на обичания ви търговски център. Включете се в събитието Detox Your Wardrobe на 14 и 15 април и подкрепете хора в неравностойно състояние.

Докато помагате на останалите, можете да спечелите и страхотни награди. Всеки, който се включи в акцията, ще обнови дрешника си и ще взе участие в томболата за 3 гифт карти за извършване на покупки в МОЛ Марково тепе на стойност 50 лв., 6 гифт карти на стойност 30 лв., 2 шестмесечни абонамента за списание Glamour и 3 комплекта по 3 маски на Nivea от серията DETOX.

Запазената марка на акцията са розовите чували, в които ще бъдат събрани подарените от вас облекла. Официалните сътрудници на събитието, на които ще бъдат предадени събраните облекла, са Сдружение “Дари обич ” и Български червен кръст.

Детоксикирайте дрешника и помогнете на хората в потребност. МОЛ Марково тепе ви чака от 11 до 19 часа в двата дни на истинската шопинг терапия!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР