Един лев партийна субсидия на глас дават достатъчно средства за

...
Един лев партийна субсидия на глас дават достатъчно средства за
Коментари Харесай

Данаилов, ИТН: 1 лев субсидия е достатъчно за добра изборна кампания

" Един лев партийна дотация на глас дават задоволително средства за една естествена изборна акция, която да доближи до хората. Това беше част от нашите предизборни обещания и ние го изпълнихме. Получаваме дарения единствено от физически лица, можем да се устояваме и няма заплаха да изпаднем според от корпоративни ползи ", съобщи икономистът Пламен Данаилов от „ ИТН “ в студиото на „ Лице в лице “ по бТВ във връзка на решението на неговата групировка да вземе единствено по един лев от осемте, полагащи ѝ се като партийна дотация за получен глас.

Не е въпросът дали да приемем еврото, а по кое време. За да няма потрес от приемането на общата европейска валута в България, би трябвало да сме постигнали равнището на средноевропейските приходи, счита Данаилов, съгласно който Българска народна банка е трябвало да започва полемика по тематиката.

Корупцията дърпа страната ни надолу, а глобите „ Магнитски “ демонстрират, че тя е ендемична и проблематична, вижда се отвън нашите граници, а отчетът на Вашингтон е „ пестник за нашата прокуратура “, сподели икономистът.

Според него някогашните ръководещи са чели закона за вътрешноведомствените поръчки като демон евангелието, тъй като са възлагали на предприятието „ Автомагистрали “ планове, които то не може да осъществя единствено.

Цел на Има Такъв Народ е делът на страната в общото систематизиране на средствата да спадне от 43-45% от Брутният вътрешен продукт в този момент на 38% в края на мандата. Формацията е за опазване на плоския налог, само че с въвеждане на необлагаем най-малко и също по този начин опрощаване на корпоративния налог при реинвестиране в индустриални мощности и дълготрайни активи.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР