Един е починал, а друг е пострадал при катастрифи станали

...
Един е починал, а друг е пострадал при катастрифи станали
Коментари Харесай

26-годишен мъж загина при катастрофа на пътя Пазарджик-Пещера

Един е умрял, а различен е потърпевш при катастрифи станали през миналото денонощие в региона на Пазарджик.  Първата злополука е станала през вчерашния ден рано сутринта на изхода от Пазарджик по посока за село Драгор. Тя е вследствие на отклонение на вниманието на лидер на лек автомобил. Полицейски екип дошъл на сигнал за пътен случай с материални вреди сред две леки коли. Докато униформените отработвали произшествието към мястото доближил трети автомобил, ръководен от 60-годишна жена от пазарджишкото село Гелеменово.
Прочетете още
Тя отклонила вниманието си от пътя и се в едното от возилата участващи с първия случай. Удареното Рено се завъртяло и блъснало намиращата се до него 73-годишна жена от Пазарджик. Пострадалата е превозена в болница  и настанена с голям брой фрактури в региона на гръдния панер и контузия на белия дроб.

Вторият случай е станал нощес към 21 часа. По първични данни лидер на БМВ движейки се по посока от Пещера за Пазарджик е изгубил ръководство над возилото. Колата напуснала пътното платно и се блъснала в дърво. В резултат на сериозния удар водачът е умрял на място. Пристигналите екипи  установили, че зад кормилото е бил 26-годишен мъж от регионалния град. Трупът е превозен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина при МБАЛ-Пазарджик. И на двете местопроизшествия са осъществени огледи, водят се полицейски производства.

Снимка: Архив

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР