Един ден ще срещнете мъж, който няма да играе игрички.

...
Един ден ще срещнете мъж, който няма да играе игрички.
Коментари Харесай

Един ден ще срещнете мъжа, който заслужавате

Един ден ще срещнете мъж, който няма да играе игрички. Ще срещнете някой, който ще ненавижда тези незрели осъществявания и с него ще можете да се радвате на топлота и благополучие.

Един ден ще срещнете някой, който няма да играе с вас.

Един ден ще срещнете някой, който е сериозен и който копнее да има връзка с вас.

И  най-накрая ще откриете с този човек какво е да се чувствате сигурни!

Един ден ще срещнете същински възрастен – някой задоволително зрял, с цел да бъде в същинска връзка. И той няма да съзнателно ви кара да чакате.

Той ще бъде този, който дава отговор на известията ви допустимо най-скоро, тъй като не се интересува от това да наподобява по този начин, като че ли не се интересува от вас. Ако не отговори, евентуално е тъй като е доста ангажиран и несъмнено ще ви се извини за това.

Ще срещнете някой, който няма да се държи по този начин, като че ли е леден или апатичен. Той няма да крие това, което усеща. Защото ще ви има вяра. Безрезервно.

Той няма да се преструва, отговаряйки на всичко на едносрично. Той ще бъде индивидът, който ще направи всичко допустимо да удължи диалозите ви, тъй като желае да се свърже с вас още по-дълбоко, употребявайки всяка опция!

Един ден ще имате шанса да срещнете някой, който се нуждае от вас такива, каквито сте.

Един ден Съдбата ще ви подари с това благополучие – да бъдете с мъж, който няма да ви слага в състояние да се съмнявате във всичко. Ще бъдете с мъж, който няма да усложнява нещата!

Един ден ще бъдете с някой, който няма да ви накара да поставите под въпрос самочувствието си. Който няма да внесе нежелателен стрес в живота ви. Той просто ще желае да ви направи същински щастливи!

Един ден ще бъдете с мъж, който постоянно ще обмисля възприятията ви, преди да прави каквото и да било или да приказва!

Той няма да работи самичък, с цел да се почувствате нежелани и незначителни. Той ще е мъж, който не желае да чувствате, че мнението ви в действителност няма значение за него.

Ще срещнете някой, който е в действителност пореден и постоянен!

Той няма да играе на гоненица. Той ще направи всичко допустимо за вас.

Защото ще ви обича същински!

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР