Един човек е загинал при тежка катастрофа между ТИР и

...
Един човек е загинал при тежка катастрофа между ТИР и
Коментари Харесай

Жертва и трима ранени след сблъсък между ТИР и кола на Тракия

Един човек е умрял при тежка злополука сред ТИР и лек автомобил на автомагистрала " Тракия "  край Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора.

Сигналът за случая, който е станал в региона на 198-ия километър в посока София, е получен в 9:02 часа. 

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадали са трима души, които са превозени в лечебно заведение.

Временно придвижването се реализира в изпреварващата лента, като се е образувало километрично запушване. Трафикът в региона се контролира от " Пътна полиция ".

Шофьорите би трябвало да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост в региона, приканват от полицията.

Четири момчета пък бяха ранени при пътен случай късно нощес на пътя за Гърция в Кърджалийско, откакто 19-годишен водач се заби в рейс.

Пътнотранспортното произшествие е станало в сряда към 22,30 часа на интернационалния път на разклона за село Глухар, оповестиха от полицията в родопския град. По първични данни лек автомобил " Опел ", ръководен от 19-годишен, се блъснал в задната част на завиващ рейс.

При злополуката са потърпевши лидерът на лекия автомобил и трима негови спътници на 15 година, 16 година и 19 година, които са били настанени в болница.

Спасителен екип на РСПБЗН-Кърджали извадил затиснати пасажери в лекия автомобил, различен екип осветявал мястото за оглед, осъществен от дежурна оперативна група от РУ-Кърджали.

Образувано е досъдебно произвеждане. Екип на пожарната работа почистил пътното платно от счупени стъкла и разлято гориво.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР