Един човек бе убит, а друг бе тежко ранен при

...
Един човек бе убит, а друг бе тежко ранен при
Коментари Харесай

Тероризъм: Един убит и един тежко ранен с нож в Ротердам

Един човек бе погубен , а различен бе тежко ранен при офанзива с хладно оръжие нощес в нидерландския пристанищен град Ротердам, съобщи Асошиейтед прес (АП), като се базира на локалната полиция.

Режимът за носенето на оръжие – изключително на ножове, ще се преразгледа в незабавен порядък

От полицията обасняват, че е арестувала обвинен, който също е бил ранен и е бил откаран в болница за лекуване, разяснява Българска телеграфна агенция.

Говорителят на полицията Весел Столе съобщи, че служителите на реда проверяват офанзива с хладно оръжие наоколо до моста " Еразъм ".

 Ново изследване: COVID-19 е тръгнал от енотовидни кучета, циветки и бамбукови плъхове Светът 3 мин. Ново изследване: COVID-19 е тръгнал от енотовидни кучета, циветки и бамбукови плъхове  Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “ Съдържание от партньори 4 мин. Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “  Намушкана 67 пъти от сина си: Доживотен затвор за жестокото ликвидиране на учителка в Бургас България 2 мин. Намушкана 67 пъти от сина си: Доживотен затвор за жестокото ликвидиране на учителка в Бургас  Само по bTV: Ахмед Доган влезе в централата на Движение за права и свободи в София (СНИМКИ) България 2 мин. Само по bTV: Ахмед Доган влезе в централата на Движение за права и свободи в София (СНИМКИ)  Унгарска медия: Българска компания е продала пейджърите на „ Хизбула “. Замесена ли е страната ни? България 4 мин. Унгарска медия: Българска компания е продала пейджърите на „ Хизбула “. Замесена ли е страната ни?  Ураганът „ Борис “ заля Италия: Хиляди са евакуирани Светът 2 мин. Ураганът „ Борис “ заля Италия: Хиляди са евакуирани  Тази сутрин 5 мин. " Това е циганоландия ": Мизерия, съсипия, и кючеци - по какъв начин Централна гара дава леговище на бездомници  Ново изследване: COVID-19 е тръгнал от енотовидни кучета, циветки и бамбукови плъхове Светът 3 мин. Ново изследване: COVID-19 е тръгнал от енотовидни кучета, циветки и бамбукови плъхове  Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “ Съдържание от партньори 4 мин. Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “  Намушкана 67 пъти от сина си: Доживотен затвор за жестокото ликвидиране на учителка в Бургас България 2 мин. Намушкана 67 пъти от сина си: Доживотен затвор за жестокото ликвидиране на учителка в Бургас  Само по bTV: Ахмед Доган влезе в централата на Движение за права и свободи в София (СНИМКИ) България 2 мин. Само по bTV: Ахмед Доган влезе в централата на Движение за права и свободи в София (СНИМКИ)  Унгарска медия: Българска компания е продала пейджърите на „ Хизбула “. Замесена ли е страната ни? България 4 мин. Унгарска медия: Българска компания е продала пейджърите на „ Хизбула “. Замесена ли е страната ни?  Ураганът „ Борис “ заля Италия: Хиляди са евакуирани Светът 2 мин. Ураганът „ Борис “ заля Италия: Хиляди са евакуирани  Тази сутрин 5 мин. " Това е циганоландия ": Мизерия, съсипия, и кючеци - по какъв начин Централна гара дава леговище на бездомници

Столе уточни обаче, че все още няма информация за вероятен претекст и полицията преглежда " всички вероятни сюжети ".

Берлин ще връща обвинените, че могат да извършат най-тежките политически стимулирани закононарушения, в това число атентати

Нидерландският всекидневник " Телеграф " (Telegraaf), базирайки се на очевидци от мястото на офанзивата, заяви, че въоръжен с два ножа мъж нападнал хора на инцидентен принцип, крещейки фразата " Бог е популярен " на арабски език.

Столе сподели, че служители на реда на мястото на офанзивата също са чули, че мъжът е крещял тази фраза, и че " това е част от следствието ".

На 100 души към този момент са повдигнати обвинявания, а задържаните са общо над 400

Самоличността на жертвите и на обвинения все още не е ясна и полицията не даде повече детайлности, показва АП.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР