Еден Азар се възстанови добре от операция на глезена, заяви

...
Еден Азар се възстанови добре от операция на глезена, заяви
Коментари Харесай

Селекционерът на Белгия внесе яснота около възстановяването на Азар

Еден Азар се възвърне добре от интервенция на глезена, съобщи селекционерът на Белгия Роберто Мартинес, само че без да уточни период за завръщане в игра за крилото на Реал Мадрид. Азар претърпя интервенцията в Далас предишния месец, откакто счупи глезена си. 29-годишният състезател изглеждаше, че ще пропусне края на сезона поради травмата. Спирането на футбола заради пандемията от ковид значи, че той към момента може да приключи надпреварите, според от това по кое време мачовете в Ла Лига се възобновят.

Азар получи пострадване в края на февруари при загубата на Реал от Леванте (0:1), като таман се бе завърнал седмици по-рано след тримесечно неявяване.

" Знам, че се възвръща добре. Той не е надалеч от това да се завърне още веднъж, тъй като няма затруднения. Знаем, че той ще се върне по-силен. Разбира се, имахме и щастието да направи интервенцията тъкмо преди експлоадирането на пандемията от ковид. В противоположен случай той нямаше да може да пътува или да се лекува отвън Мадрид. Имам позитивно чувство, че Еден ще се върне скоро ", съобщи Мартинес пред белгийските медии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР