EcoHealth Alliance използва американски данъчни долари за изследване на „мутантни

...
EcoHealth Alliance използва американски данъчни долари за изследване на „мутантни
Коментари Харесай

Foxnews: САЩ са финансирали изследвания за създаване на „вируси-мутанти“ в Ухан преди COVID-19

EcoHealth Alliance употребява американски данъчни долари за проучване на „ мутантни вируси “ по време на работата си с лабораторията в Ухан в Китай, съгласно публикация, оповестена в американското издание Foxnews.

Judicial Watch, консервативна наблюдателна група, е получила 552 страници от Националните институти по опазване на здравето посредством Закона за независимост на информацията по отношение на безплатни средства за EcoHealth Alliance, които включват информация за проучване, извършено от групата в Института по вирусология в Ухан.

Заявление за безплатна помощ от EcoHealth до NIH от 5 юни 2013 година изяснява проектите да употребява ковид на прилеп за основаване на мутантен вирус, съгласно документ в изданието.

Това проучване, се споделя в заявката за безплатна помощ на EcoHealth, „ ще ни разреши да определим сериозните места за свързване на рецепторите, обсега на вирусните гостоприемници и да предвидим по-добре потенциала на нашите CoV да заразяват хората “.

Информацията включва първичното заявление за безплатна помощ и годишни отчети до NIH с информация за напредъка, успеваемостта и по какъв начин ще се употребява финансирането отсега нататък.

EcoHealth Alliance, който работи с Института по вирусология на Ухан, упорства, че COVID-19 не произлиза от лаборатория.

Източник:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР