EastEnders изпусна голяма улика за самоличността на жертвата на коледното

...
EastEnders изпусна голяма улика за самоличността на жертвата на коледното
Коментари Харесай

BBC EastEnders изпусна огромна улика за песен като шокираща двойна смърт, „потвърдена“ тази Коледа

EastEnders изпусна огромна улика за самоличността на жертвата на коледното ликвидиране довечера - на фона на опасения, че втори човек може да почине.

Сапуненият сериал на BBC стесни няколко жертви тази Коледа - с Дийн Уикс, Киану Тейлър, Джак Бранинг, Фил Мичъл, Рави Гулати, Ниш Панесар и Роки Котън. Знаем, че един от Шестимата ще убие някого през този празничен сезон в деня на сватбата на Шарън, само че почитателите чакат със спотаен мирис да схванат кой е умрял тази Коледа.

Не знаем доста за убийството - само че знаем, че мъжът е в костюм в деня на сватбата на Шарън. Той носи кехлибарен комплект копчета за ръкавели и до момента в който Фил Мичъл сега има копчетата за ръкавели, има доста шансове да си разменят ръцете през идващите седмици.

По време на тазвечершния епизод на сапунената стратегия на BBC, когато се приближим и по-близо до Коледа те изпуснаха голяма диря за това кой може да почине в деня на сватбата - и наподобява, че това може да се окаже двойно ликвидиране, в случай че сцената т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР