EA Sports публикуваха ново видео към FIFA 23, последното издание,

...
EA Sports публикуваха ново видео към FIFA 23, последното издание,
Коментари Харесай

Видео представя основните достойнства на новата FIFA

EA Sports разгласиха ново видео към FIFA 23, последното издание, което ще носи името на Световната федерация по футбол преди известният футболен симулатор да стартира да излиза под името EA Sports FC. Както знаете, ФИФА и Electronic Arts по възобновяване на общото си съдействие.

Новото видео към играта показва разнообразни аспекти на FIFA 23, като женските тимове, които ще са най-голямата и чакана смяна в идната игра от сериите, новата версия на технологията Hypermotion, разнообразни детайли от играта, като играта на вратарите, на отбраната и на нападението, както и майсторското притежаване на топката. Освен геймплей, видеото ни показва фрагменти от процеса по снимане на придвижванията на футболистите и футболистките, анимацията и стадии от създаването.

В други вести, свързани със идната FIFA неотдавна EA заяви публично, че и в новата игра ще липсват, както съветските клубове, по този начин и националния тим по футбол на Русия. Решението е предизвикано от продължаващата инвазия на съветската армия в Украйна и идва в символ на взаимност с Киев.

В края на предходната седмица от издателя на FIFA се похвалиха, че най-сетне са съумели да си върнат правата за потреблението на името, футболистите, стадиона и облиците на футболистите на един от най-големите клубове в света – торинският гранд Ювентус.

FIFA 23 излиза на 30.09.2022 за платформите на PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Гугъл Stadia и Nintendo Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР