Е, защо искате да работите при нас?. Този въпрос се

...
Е, защо искате да работите при нас?. Този въпрос се
Коментари Харесай

Перфектният отговор на въпроса Защо искате да работите при нас?

" Е, за какво желаете да работите при нас? ". Този въпрос се задава на всяко изявление за работа. Няма изключително огромно многообразие от отговори, които могат да бъдат дадени, само че съгласно мениджъра Крис Макгоф, провеждащ събеседвания от 30 година, има един, който прави най-хубаво усещане.

По думите му съвършеният отговор е: " Мисля, че тази работа ще ми помогне да стана още по-добър/добра в сферата си. Знам какви са задачата и визията ви. Проучих компанията ви посредством известната в общественото пространство информация, каналите ѝ в обществените мрежи и професионалните ми контакти. В резултат мисля, че мога да допринеса за нейния напредък и триумф със следните неща (изброяване) ".

Когато на изявлението си проличи, че индивидът си е написал домашното, това го отличава ужасно доста, споделя Макгоф пред Inc.com. Така претендентът демонстрира, че е схванал какво се пробва да реализира компанията, за какво тази работа е значима и че не се стреми да извлече изгода единствено за себе си.

Разбира се, не е речено, че отговорът би трябвало да повтаря буквално написания нагоре. Макгоф по-скоро поучава мениджърите, провеждащи изявленията за работа, да търсят хора, които показват угриженост за общата картина, убеденост, че ще имат принос за триумфа и подготвеност да влагат в личното си развиване като експерти.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР