е внесла в Народното събрание 10 законопроекта, които касаят основно

...
е внесла в Народното събрание 10 законопроекта, които касаят основно
Коментари Харесай

Христо Проданов: От БСП внесохме 10 законопроекта за увеличение на доходите

е внесла в Народното събрание 10 законопроекта, които касаят главно нарастването на приходите. Един всред тези 10 е за промени в Изборния кодекс, които да дадат опция за гласоподаване и с хартия, с изключение на с машина. Това разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия депутатът от Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за.

По думите му от левицата считат, че има огромна група хора, които имат предпочитание да гласоподават, само че по някаква причина се опасяват да го създадат поради съществуването единствено на машинно гласоподаване. Проданов обаче отхвърли тезата, че изборните резултати на се дължат единствено на неналичието на гласоподаване с хартиена бюлетина.

В никакъв случай не търсим виновността в Изборния кодекс или опрощение за резултатите на. Но в последна сметка това, както споделих, е опция, тъй като никога ние не мислим, че тези хора, които се опасяват да отидат да гласоподават с машините, че те гласоподават единствено за. Точно противоположното - те гласоподават за всички партии, само че е значимо тези хора да имат опцията да го създадат, показа Проданов.

Той добави, че за избора на ръководител на Народното събрание от левицата са постъпили извънредно кардинално - след 3 денонощия и 10 извършени гласувания. Отхвърли обвиняванията на други депутати, че от са подкрепили Вежди Рашидов с ангажимента те да получат поддръжка за предлагането им за връщане на хартиената бюлетина.

Проданов прикани служебното държавно управление да не се занимава с вътрешнопартийните въпроси в, защото главната работа на един длъжностен кабинет е да провежда почтени и транспарантни избори.

С оглед на идната тежка зима най-добре е да има държавно управление, съобщи Проданов.

Той изключи опцията да подрепят първия мандат на ГЕРБ за сформиране на държавно управление, а биха разговаряли с " Продължаваме промяната " за сполучливо осъществяване на втория мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР