“” е специална подкаст поредица на Ladyzone.bg, посветена на бляскавите

...
“” е специална подкаст поредица на Ladyzone.bg, посветена на бляскавите
Коментари Харесай

Боби Лазаров и Рая Пеева споделят кои техни любимци не са взели "Оскар"

“” е специфична подкаст поредност на Ladyzone.bg, отдадена на блестящите награди в сложни времена. До 30 април предстоят срещи с експерти и звезди, които ще разясняват любопитни тематики, свързани с Оскарите.

Новата подкаст среща със звездни киномани мина под знака на филмите и актьорите, които не са взели „ Оскар”. За своите подценени любимци ни описаха актрисата и кореспондент Рая Пеева и Боби Лазаров, емблематичният кореспондент и водещ на Времето в bTV Новините.

За Рая Пеева положителният филм зависи от: “Сценарий, сюжет и отново сюжет. Ако ти е написан някакъв малоумен сюжет, колкото и да е надарен артистът, ти няма какво да изкараш от една плоска история.”

„ За мен Оскарите ги дават феновете. Филмът може да е прелестен, може да има 5 или 50 000 фенове, да получи " Оскар " и хората да не го знаят”, показа Боби Лазаров.

За обичаната си актриса, Рая ни придвижи на Скандинавския полуостров: “Моята обичана актриса, Лив Улман, тя ми е идол от дребна, моята майка, също актриса, ми даде книгата “Промяната”. Аз я прочетох на извънредно дребна възраст и ми повлия извънредно доста. Особено за мен “Персона” е филмът, в който тя няма нито една имитация, само че все пак тя играе с очи, това е най-трудното. Тя е за мен актрисата, която не е получила такова отличие.”

Снимка:

Своите недадени Оскари разяснява и Боби Лазаров: „ За мен обичан артист е Бил Мъри, този човек няма " Оскар ". Аз съм израснал с “Ловци на духове”. Той е сходен вид хамелеон, както можем да кажем за Джони Деп, за Самюъл Джаксън. За мен Тарантино е бунтовник, както преди време е бил бунтовник Джордж Лукас. Аз незабавно мога да ви кажа моят обичан филм, който не знам за какво не получи Оскар. Това е “Аватар”! “

В предходните епизоди на поредицата можете да чуете режисьора Ники Илиев и кинокоментатора Зорница Аспарухова - Зузи, които разискват тазгодишните номинации, церемонията и “Оскарът на Шрьодингер” - Мария Бакалова, както и журналиста и продуцент и ТВ водещата и кореспондент на bTV, които пък разясняват тематиката за интернационалното наличие измежду номинациите на американската киноакадемия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР