е политически, миньорите действат с политически цели. Който се притеснява

...
е политически, миньорите действат с политически цели. Който се притеснява
Коментари Харесай

Тодор Тагарев покани миньорите в армията

е политически, миньорите работят с политически цели. Който се тормози за работата си да пристигна в армията, предложения той протестиращите. Това изясни пред БиТиВи военният министър Тодор Тагарев. Съвсем инцидентно в този момент се желала оставката на кабинета.

От над 10 години е планът за сухопътни войски .  сполучливо е предпазен пред две парламентарни комисии-по бюджет и по защита. Плащането ще е разсрочено. Стойността на плана е 2,5 милиарда лв.. Ако се чака утвърждението на пленарна зала след вота има заплаха да се забавим с плана, по мнението на Тагарев. Още през 2025 година можем да получим първите бронирани машини, разясни той.

, сподели министърът. Нямаме потенциал да ремонтираме развалени ракети . Все още не сме дали ракетите, стана ясно от думите на Тагарев. В Украйна върви извънредно тежка война с жертви и от двете страни. В наш стратегически интерес е да помогнем на Украйна да се отбрани, безапелационен бе той.

поддържали избрани военизирани организации у нас. Това съставлява заплаха за националната сигурност, счита Тодор Тагарев. се желае през ден, в случай че не и всеки ден, съобщи той и сподели, че не е сюрпризиран от желаната оставка.
 Тагарев: Русия отхвърли да ремонтира ракетите ни С-300 още преди войната в Украйна
Тагарев: Русия отхвърли да ремонтира ракетите ни С-300 още преди войната в Украйна

Правителството инициира обзор на отбранителната политика на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР