е ориентирана към иновативни решения, подобряващи средата на бизнеса, като

...
е ориентирана към иновативни решения, подобряващи средата на бизнеса, като
Коментари Харесай

Мобилното приложение на SIKO – революция в плащанията към превозвачи

е насочена към новаторски решения, подобряващи средата на бизнеса, като последното такова е приложението , което подсигурява бързи и сигурни заплащания на превозвачите. Компанията е един от водачите и главен състезател на спедиторския пазар у нас. стaртира през 2003 година като транспортьор със лични бордови и хладилни камиони и след това развива спедиторски и логистичен бизнес. Вече над 20 години пораства и усилва броя на клиенти, превозвачи и чиновници, стъпвайки в обувките на всеки от тях. Компанията се стреми да обезпечава експедитивност, сигурност и успокоение на своите клиенти. Екип от специалисти в региона на спедицията и логистиката предлага профилирани услуги в областта на интернационалния превоз на цели и групажни товари, депозиране и логистика.

Най-краткият общоприет период за заплащане на спедиторския пазар: 28 дни. доста редуцира периода за заплащане към своите снабдители. В момента общоприетият период, който компанията предлагам, е 28 календарни дни. Със сигурност, това е една от новостите в спедиторския и транспортен отрасъл у нас, който обичайно заплаща на 45-ия ден. С помощта на контрагентите на сдружението наблюдават статуса по заплащанията на своите фактури когато и да е и отвред, а при потребност могат да заявят по-бързо заплащане. SIKO app е без аналог в България и е гаранция за бързи, постоянни и надеждни заплащания. Приложението може да се смъкна от и от

„ За триумфа на една компания са нужни новаторско мислене и старание. Разбира се, и екип, който да има вяра в теб и на който ти да можеш да разчиташ. Създаването на приложението ни е отличен образец и доказателство за това. По концепция на един от спедиторите ни, Стела Илиева, и въодушевен от желанието ни да дадем още по- положителни условия на превозвачите, бих споделил, че революционно решение за нашата спедиторска реалност. SIKO е една от дребното компании в сектора, която заплаща в подобен къс период и дава опцията „ Бързо заплащане “, с което се надяваме, че още повече улесняваме контрагентите ни. Искахме да облекчим „ товара “, който носят превозвачите, тъй като нормално те поемат цялата финансова тежест в този бизнес. Вярваме, че приложението е и един от инструментите да подсигуряваме бистрота и уместност в работните ни и финансови връзки с нашите сътрудници. “, споделя Мариян Цеков, акционер и действен шеф в .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР