е неизбежно, но лесно можете да скриете десетилетие от очите

...
е неизбежно, но лесно можете да скриете десетилетие от очите
Коментари Харесай

7 части на тялото, които издават възрастта ни

е неизбежно, само че елементарно можете да скриете десетилетие от очите на другите. Трябва да се борите освен с бръчките по лицето си, тъй като те не са единствените, които издават възрастта ви. Има още 7 предатели, за които дамите нормално не помнят и когато видим измененията, свързани с възрастта по тези места, е прекомерно късно да се борим с тях.
Днес ще ви разкрием кои са тези 7 подли елементи от тялото, които издават възрастта ни, както и по какъв начин да се погрижите вярно за тях, с цел да удължите вашата хубост и младост.
 Вижте какво става с тялото ни, когато СПРЕМ цигарите Вижте какво става с тялото ни, когато СПРЕМ цигарите
Спирането на цигарите е задача, с които доста хора не могат да се оправят. Понякога те имат потребност от спомагателна мотивация като това да...

Увисналите и отпуснати ушни миди са главният знак, че от дълго време сте минали 40-те… Така че би трябвало да започнете да действате още при първите промени, свързани с възрастта, а точно: забележима загуба на разтегливост на кожата и дребни бръчки покрай ушната мида. Затова не забравяйте да нанасяте ежедневния си крем и върху ушите.
А в случай че казусът към този момент е забележим, използвайте емулсии с хиалуронова киселина. И носете прекомерно тежки солидни обеци единствено за специфични мотиви. Красотата към момента е по-важна от сляпото следване на модата.

С възрастта на шията се появяват бръчки и кожата се отпуска. Така наречените “годишни пръстени ” могат освен да опишат доста за вашата година на раждане, само че и да прибавят няколко години допълнително. Мускулите на врата отслабват, кожата губи своята разтегливост – изтънява и изсъхва заради дефицит на колаген. Така че от 20-годишна възраст не забравяйте да вършиме хидратиращи и стягащи маски за врата.
 Какво се случва с тялото, в случай че 30 дни не пием алкохол Какво се случва с тялото, в случай че 30 дни не пием алкохол
Изпиването на няколко чашки по време на празник, чаша вино на вечеря или няколко бири след работа с другари - какво неприятно има в това? Е...
Правете и специфични извършения. И не забравяйте да включите в менюто си храни като броколи, заек и пиле, сьомга, моркови, фурми и тиквени семки.

– 50% от триумфа на една жена. Но с възрастта те губят формата си, а зоната на деколтето се покрива с куп бръчки, които наподобяват стряскащо и непривлекателни. Състоянието на гърдите директно зависи освен от възрастта и хормоналните равнища, само че и от физическото положение на организма като цяло.
Ако се занимавате със спорт и поддържате тялото си в добра форма, тогава ще имате естетически проблеми с деколтето и бюст доста по-късно. Гърдите не трябва да се “напомпват ”, само че може да стегнете мускулите, които ги поддържат и по този начин нещата ще наподобяват доста по-добре.
Освен това не забравяйте за козметичните процедури – тук са от голяма важност същите препоръки, както при грижата за кожата на врата и лицето.
 Болката в тялото отразява проблемите в живота ни Болката в тялото отразява проблемите в живота ни
Научно е потвърдено, че нашите вътрешни прекарвания и усеща се демонстрират във тип на физическо заболяване. Ето какво издават болките в...

Казват, че лактите са частта от тялото, която всяка жена би трябвало да скрие. И не на вятъра, тъй като точно за тях най-често забравяме, когато се грижим за себе си. А те са същински предатели. Ако не желаете гънките върху тях да разкриват непосредствено ЕГН-то ви, постоянно правете скраб на лактите си и ги овлажнявайте с крем. А маските на основата на колаген са просто наложителни за тях.

Ръцете постоянно стареят по-бързо от лицето. Почистването, честото миене на ръцете, излагането на мраз и слънце изсушават деликатната кожа там. С възрастта остарява единствено кожата на ръцете, само че подкожната тъкан също става по-тънка. Следователно релефният модел на огромните кръвоносни съдове излиза на повърхността.
Можете да употребявате салонни процедури с инжектиране на разнообразни средства, или можете да намажете ръцете си с лоен крем през нощта и да употребявате крем на основата на хиалуронова киселина след всяко измиване.
 5 секрети послания, които тялото ни изпраща 5 секрети послания, които тялото ни изпраща
Често езикът на тялото ни приказва повече от самите нас. Ако има кой да го разчете вярно, сме като отворена книга. Това са 5 неща, кои...

В допълнение към обстоятелството, че са много съществено заболяване, то има и доста неестетично проявяване. Ето за какво, незабавно щом забележите първите вени вид “паяжина ”, не отлагайте визитата си при флеболога. И не забравяйте за превантивните ограничения – специфични охлаждащи кремове срещу подутина и застой на кръв ще ви оказват помощ.

С възрастта коленете трансформират формата си – законите на времето са неумолими. По тях се появяват кожни гънки и мастни отлагания.
Ако към този момент сте забелязали по себе си тези проблеми, не се отчайвайте. Локалният антицелулитен масаж, вакуум масаж или курс мезотерапия ще оказват помощ. За профилактика ходете доста, спортувайте и не забравяйте да нанасяте спомагателен пласт подхранващ крем на коленете си.
 19 неща, които мъжете не знаят за женското тяло 19 неща, които мъжете не знаят за женското тяло
... а би трябвало! Женското тяло има доста особености, които могат да изненадат всеки мъж, в случай че преди този момент добре не се е срещнал с тях....
Погрижете се изцяло за себе си, освен за лицето или обособените елементи на тялото, и внимавайте за диетата си – по този начин младостта ви ще е обезпечена доста години.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР