ДЗИ беше избрана за Застраховател на годината - Животозастраховане в

...
ДЗИ беше избрана за Застраховател на годината - Животозастраховане в
Коментари Харесай

ДЗИ Животозастраховане стана Застраховател на годината за 2022 г.


ДЗИ беше определена за " Застраховател на годината - Животозастраховане " в годишните награди " Застраховател на годината ", " Пенсионноосигурително сдружение на годината ", " Застрахователен брокер на годината ", които се организираха за 15-та поредна година. Победителите се избират на база справедливи критерии и индикатори. Те бяха отличени и получиха своите влиятелни статуетки по време на тържествената гала, състояла се през вчерашния ден.

Организатори на премиите са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване (БАДДПО), фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

" Изключително горделив съм, че за поредна година ДЗИ получи наградата " Застраховател на годината " в категория Животозастраховане. Това самопризнание е за всички чиновници на ДЗИ, застрахователни брокери, ОББ и останалите медиатори, ангажирани със основаването, продажбата и обслужването на животозастрахователните артикули на ДЗИ. Убеден съм, че триумфът се дължи на общата ни мотивация и упорита работа. Щастлив съм, че имам опцията да работя с толкоз положителни експерти, които с помощта на високата си експертиза съумяват да отговорят на упованията на нашите клиенти. ", разяснява Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ при приемането на оценката.

ДЗИ е сдружението с най-дълга история в България, основано през 1946 година От 2007 година е част от белгийската финансова група KBC. От 2017 година насам компанията систематично усилва пазарния си дял в животозастраховането посредством серия от сливания и придобиването и към 2023 година заема първо място по пазарен дял в животозастраховането.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР