Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет

...
Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет
Коментари Харесай

Ужас в Галиче! Дясната ръка на мутрата Ценко Чоков става кмет

Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет на врачанското село Галиче, твърди bulnews.bg. Страхил Стоянов е претендентът на ГЕРБ за частичните кметски избори на 20 май в размирното село. Оказва се, че мъжът е един от най-доверените хора на някогашния селски властник.

В структурата на партията в Бяла Слатина е трябвало да избират сред Страхил Стоянов и Ивайло Рачев. След дълги размишления обаче се отказали от втория и избрали Стоянов. Стоянов не пропуща рандеву на Чоков и най-редовно върви да му дава доклад за протичащото се, до момента в който екскметът е в зандана.

На фотоси се виждат ясно околните връзки сред Чоков и Стоянов. Мъжът е постоянен на софрата на Ценко като са чествали дружно и последната изборна победа на някогашния кмет.

Двамата си наподобяват и по друго - Стоянов е бил заловен скоро от чиновниците на реда, че краде ток. Актът за това обаче бил написан на татко му, защото къщата, в която живее, се води на негово име. Припомняме, че против Чоков се водеше дело за същото закононарушение.

Освен това измежду локалните поданици се приказва, че довереникът на Ценко е прочут и с това, че се занимава с нелегално изкупуване на кожи.

Хората приказват още, че организацията за спечелването на изборите към този момент тече стремително и е почнало пазаруването на вота, като цената върви по 50 лв. на глас за Страхил Стоянов.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР