Дядо Мраз позакъсня с подаръка си за чалга повелителката Софи

...
Дядо Мраз позакъсня с подаръка си за чалга повелителката Софи
Коментари Харесай

Софка се фука със скъпа кола - дар от Гринго, но май сама си я е купила

Дядо Мраз позакъсня с подаръка си за чалга повелителката Софи Маринова. В обществените мрежи тя се похвали със скъпа лимузина, като посочи, че й е подарък от половинката Гринго , който понякога я бие и й чупи крак, та ту се разделят, ту се събират.

Последният случай на фамилна война с принуждение е от лятото на 2021 година, когато мачото би жена си, а тя се оказа със счупена ръка. Въпреки това Софчето му елементарни за следващ път и си го прибра у дома току за Коледа, откакто се бях разделили за няколко месеца.

Очевидно с хвалбата за скъпия подарък ромският славей желае да замаже фамилните разпри пред обществото, да разгласи, че сред тях всичко е наред, само че съществена - да почисти облика на Гринго , който лежа и в пандиза за изнудване и закани за ликвидиране. Само това е повода Софка да се фука какъв брой мощно я обича Гринго , та я е дарил със скъпата облага, считат осведомени.

Коментаторите под поста й във Facebook са разграничени най-вече на две групи. Едната е безапелационна, че Софи сама си е подарила първокласното возило, а може и мъжът й да го е купил, само че с нейните пари, с които гласовитата ромка го засипва. Други обаче считат, че в изблик на мощна обвързаност и любов певецът-охранител е извадил от джоба си едра сума и я е пожертвал в името на любовта.

Всички обаче се сплотяват в едно - добропожеланията към изпълнителката на безконечния чалга шлагер " Стари рани " да кара автомобила със здраве и безаварийно.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР