Двукратният носител на приза за Спортист номер 1 на България

...
Двукратният носител на приза за Спортист номер 1 на България
Коментари Харесай

Везенков реализира 6 точки при домакински успех на Сакраменто

Двукратният притежател на наградата за Спортист номер 1 на България Александър Везенков осъществя 6 точки при домакинската победа на Сакраменто над Денвър със 135:106 (32:35, 35:22, 39:29, 29:20) в дуел от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).
 Сакраменто Кингс: Везенков ще би трябвало да усъвършенства представянето си
Сакраменто Кингс: Везенков ще би трябвало да усъвършенства представянето си

Говори помощник-треньора на " кралете "

Везенков получи 16 минути на терена като осъществя два от четирите си опита от далечна отдалеченост и бе общо 2 от 7 при стрелбата от игра. Българският национал добави 1 асистенция и 1 открадната топка на сметката си. Той се появи за първи път в игра в края на първата четвърт и по-късно на два пъти изравняваше резултата - за 25:25 и за 35:35 в първите минути на втората част.

Сакраменто Кингс натрупа 10 точки задатък до почивката - 67:57, а в края на третата четвърт към този момент водеше със 106:86.

Победата пристигна след две следващи загуби и бе общо 30-а за Кингс, които имат и 21 провали досега, а в идващия си мач ще се изправят против Оклахома Сити.

Най-резултатен за триумфа на Сакраменто бе Малин Монк, който приключи с 23 точки. Домантас Сабонис и Кийгън Мъри означиха по 17 точки. Литовецът Сабонис записа 16-ия си " трипъл-дабъл " за сезона, добавяйки 17 битки и 10 асистенции.

За Денвър Нъгетс Никола Йокич осъществя 23 точки, 8 битки и 7 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР