Двукратният носител на Купата на Африканските нации, а сега селекционер

...
Двукратният носител на Купата на Африканските нации, а сега селекционер
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко пое отговорността за шокиращото отпадане от Бенин

Двукратният притежател на Купата на Африканските народи, а в този момент селекционер на Мароко, Ерве Ренар пое отговорността за сензационното отпадане от Бенин и загатна, че може да напусне.

" Аз съм виновен за това проваляне. Поздравявам Бенин за успеха. Те играха в сходство със характерна тактика и работеха, до момента в който не намерихме решения. Можехме да спечелим, само че не успяхме. Имахме огромни упования, само че постоянно имахме компликации против тези, които възприемат защитителен метод. Знаехме, че това ще бъде сложен мач, тъй като Бенин съумя да победи Алжир в квалификациите. Те също по този начин съумяха да се опълчват против тимове като Камерун и Гана тук в груповата фаза.

Morocco coach Renard accepts responsibility for shock defeat https://t.co/qf2jwesEkS pic.twitter.com/VeUftMMuiM
— Reuters Top News (@Reuters) 6 юли 2019 година Можете да ме застреляте, само че неуспехът е реалност. Аз съм в Мароко от три и половина години, само че в този момент би трябвало да се върнем вкъщи, с цел да мислим за идния интервал. Благодаря на почитателите, които стояха зад нас от първия ден и би трябвало да вървим напред и да си спомним позитивните неща ", съобщи Ренар след загубата на дузпи с 1:4 от Бенин на 1/8-финалите на шампионата.
Купа на Африка 1/8 кръг, петък 5 юли  Мароко 2:5краен резулат  Бенин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР