Двукратният Футболист на годината“ Кирил Десподов премина от в ПАОК.

...
Двукратният Футболист на годината“ Кирил Десподов премина от в ПАОК.
Коментари Харесай

ПАОК представи официално Кирил Десподов

Двукратният „ Футболист на годината “ Кирил Десподов мина от в ПАОК. И двата клуба потвърдиха публично прехвърлянето. Той ще носи екипа с номер 77.

„ След интензивни договаряния с гръцкия ПАОК, клубът реализира сделка за изходящия трансфер на Кирил Десподов. Двата клуба завършиха договарянията по договорката в неделя, като Десподов пътува за Солун, където мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията, след което подписа своя контракт. Интерес към Кирил демонстрираха редица клубове от разнообразни страни, само че в последна сметка най-хубавото предложение бе точно от отбора от Солун “, оповестиха от Лудогорец на клубната си уебстраница. Информация за трансферната сума няма, само че тя е към 3 млн. евро.

Това е втори мощен произлязъл трансфер на Лудогорец през лятото след продажбата на Игор Тиаго в Брюж. Националът пристигна през октомври 2020 от Каляри, в началото чартърен, а след което и с непрекъснат трансфер. Десподов записа 129 мача за орлите, означи 39 гола и даде 55 асистенции. Той завоюва 3 шампионски трофеи на България, 1 Купа на България и 2 Суперкупи на България.

„ Благодарен съм на Лудогорец за всичко, което постигнахме дружно през последните три години. Искам да благодаря и на почитателите за поддръжката, която ми дадоха. Пожелавам на клуба още веднъж да стане първенец и да играе мощно в евротурнирите. Ще проследявам деликатно представянето му “, разяснява Десподов.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР