Двукратната носителка на „Еми“ Джулия Гарнър ще изиграе измамницата Анна

...
Двукратната носителка на „Еми“ Джулия Гарнър ще изиграе измамницата Анна
Коментари Харесай

Netflix с филм за Анна Сорокина, която надхитри елита на Ню ...

Двукратната носителка на „ Еми “ Джулия Гарнър ще изиграе измамницата Анна Делви в новия сериал на Netflix „ Inventing Anna ".

Стрийминг платформата към този момент разгласява първи фотоси на 27-годишната американка в ролята на съдбовната рускиня, която съумя да измами елита на Манхатън с подправена идентичност.

Коя е Анна?

Между 2013 и 2017 година Анна Сорокин се показва за заможна наследница на немски милиардер в Ню Йорк под името Анна Делви. В този интервал рускинята съумява да пробие до най-богатите публични кръгове в Голямата ябълка, да се сприятели с доста основни фигури от света на модата и изкуството, както и с деца на богати семейства, които живеят в Манхатън.

Сорокин е задържана през 2017 година, а през 2019 година е наказана на 4 до 12 години затвор по 8 обвинявания за обири в изключително огромни размери. Според Върховния съд на щата Ню Йорк Анна Сорокин е присвоила сумата от 275 хиляди $ за четирите години живот с подправена идентичност.

През февруари тази година тя беше пусната предварително от пандиза, откакто няколко месеца по-рано се извини обществено в правосъдната зала. Според изявления в няколко медии Сорокин е употребила по-голямата част от сумата от 320 000 $, която Netflix й заплати за сериала, с цел да изплати отговорностите си към банки и други такси по делото.

Анна Сорокин е родена през 1991 година в Русия, а когато е на 16, фамилията й се мести да живее в Германия. Баща й е водач на камион, а по-късно основава компания за климатици.

През 2013 година Сорокин отива да живее в Ню Йорк, където се показва за богата немска наследница с активи в размер на 60 млн. $. Пред банките показва подправени извлечения от несъществуващите си сметки и внася подправени чекове. Така съумява да изтегли огромни суми пари, преди фалшификатите да бъдат засечени.

Голямата фантазия на рускинята е да сътвори частен клуб, в който да членуват най-богатите поданици на Ню Йорк. Тя пробва да притегли в допълнение финансиране, което става причина за разкриването на същинската й идентичност, написа " Булевард България ".

Съдебният развой против нея се трансформира в сензация, а „ Vanity Fair “ разгласява свидетелства на нейна някогашна другарка, която твърди, че е излъгана от Анна Сорокин с 62 000 $.

" New York Magazine " пусна следствие, което наблюдава живота на Анна от първото й идване в Ню Йорк до ареста й.

Премиерата на продуцирания от Шонда Раймс сериал с 9 епизода ще бъде на 1 януари 2022 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР