Двудневен рок фест ще се състои на крепостта Кракра в

...
Двудневен рок фест ще се състои на крепостта Кракра в
Коментари Харесай

Крепостта Кракра посреща рок фест за Джулая

Двудневен рок фест ще се състои на крепостта " Кракра " в Перник. Музикалната демонстрация е отдадена на Джулай морнинг, оповестиха от общинската администрация. Рок фестът се провежда от Община Перник в партньорство с Club " Maze JB ".

Музикалното събитие ще стартира на 30 юни от 19:00 ч. с концерт на групите " Зона 69 ", " Bad city ", " Band 100 ", " Tsunami " и " Eagle heart ".

Вторият концерт ще е на идващия ден от 18:00 ч. и още веднъж ще прикове вниманието на меломаните от миньорския град. На сцената на Пернишката цитадела ще се изявят групите " Уикеда ", " S3X ", " Delta Roosters ", " Baron Chameleon " и гостите от град Кочани, Северна Македония - " Йордан Манов трио ". Двудневният рок фест е със свободен вход.

Историята на рок музиката в Перник води началото си от далечната 1962 година Тогава в града се основава първата локална рок тайфа - " Пернишки братя ".

Шест години по-късно в града се организира и рок фестивал. Председател на журито е Борис Карадимчев. Именно на него първо място печели песента на Георги Минчев " Бяла тишина ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР