Двучасовото пътуване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и

...
Двучасовото пътуване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и
Коментари Харесай

Брад Пит завладя българската публика с филма си „Към звездите”

Двучасовото пътешестване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и Томи Лий Джоунс в основните функции в " Към звездите " се хареса най-вече на българската аудитория в уикенда на Независимостта, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас.
 
Пътуването из Слънчевата система на наследник, който би трябвало да разбере каква е ориста на татко му, е гледано от 9246 фенове и има 98 696 лв. доходи в премиерния уикенд.

   
На второ място по зрителски интерес е драмата по действителна история " Да свалиш Уолстрийт " с Дженифър Лопес в основната роля. Филмът, който употребява за автентично име това на веригата стриптийз клубове " Хъстлър ", основани от Лари Флинт през 1965 година, е към този момент 10 дни на екраните и за това време са го гледали 18 264 фенове и има 163 501 лв. доходи.

 
Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - " Рамбо: Последна кръв ", сниман и в България по книгата на Дейвид Морел, създател и на първият " Рамбо " от 1972 година. Историята на някогашната барета и деец от войната във Виетнам, който би трябвало да избави близка от мексикански наркокартел, е гледана от 5329 фенове и има 46 555 лв. доходи.
 
Четвърто място е за двуседмичния любим на публиката – " То: Част втора ". Продължението на кино лентата по книгата на Стивън Кинг за живеещите в Дери младежи, които се оправят със злокобния смешник един път, а в този момент след 27 години би трябвало да го създадат още веднъж, е гледано от 55 594 фенове и има 501 003 лв. доходи.-->

 
На пето място е анимационният " Angry Birds: Филмът 2 ", който е към този момент пета седмица измежду първите 10 най-гледани филми у нас. Събирането на прасетата и птиците в един тим, за дадат отпор на ледения орлов остров, е гледано от 63 042 фенове и има 574 614 лв. доходи.
 
Шеста позиция е за третата премиера от предишния уикенд - анимацията " Playmobil: Филмът ". Филмът за играчките от немската едноименна марка, които се насочат в странствуване в непознати светове, е гледан от 2 263 фенове и има 21 877 лв. доходи за първият уикенд у нас.

 
На седмо място е престъпната комедия " Имало едно време... в Холивуд " с Брад Пит, Леонардо Ди Каприо, Ал Пачино, Кърт Ръсел, Тим Рот, Дакота Фанинг в основните функции. Историята за началото на телевизионния напредък и устойчивото време на киното, която съответствува и с половин век от убийството на бременната брачна половинка на Роман Полански край Ел Ей през 1969 година, е към този момент месец и половина на екраните у нас и за това време са го гледали 77 279 фенове и има 734 844 лв. доходи.
 
Осма позиция е за анимацията " Цар Лъв ", която е измежду най-гледаните филми към този момент два месеца и половина. Осъвременената като визия версия на класиката от 1994 година за Симба, Тимон, Пумба, Нала и Зазу, е гледана от 286 552 фенове и има 2 830 062 лв. доходи.

 
Девето място е за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " с Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън в основните функции. Битката на американския сътрудник и някогашния английски наемник за спасяването на сестрата на Шоу откакто е липсващ гибелен вирус, е гледана от 173 038 фенове и има 1 894 207 лв. доходи за двата месеца на екраните у нас.
 
На десето място е екшънът " Код: Ангелът ", в чиито подиуми участват доста пейзажи от България. Третият филм от поредицата за сътрудник Банинг и борбата му за отбрана на президента, е гледан от 20 007 фенове и има 253 696 лв. доходи след месец у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР