Двубоят от между Евертън и Бърнли на 26 декември бе

...
Двубоят от между Евертън и Бърнли на 26 декември бе
Коментари Харесай

Започна се: Отложиха още един мач от "Боксинг дей"

Двубоят от сред Евертън и Бърнли на 26 декември бе отсрочен от управлението на Лига след втора молба от страна на " карамелите ".
По-рано през днешния ден мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес показа, че е сюрпризиран, че мачът с Бърнли ще се състои, макар че " карамелите " са ударени от вълна от ковид и рецесия с контузени играчи, заради което управлението на клуба подаде молба до Висшата лига дуелът да бъде отсрочен, която бе отхвърлена.
" Много съм сюрпризиран, че мачът ще се играе. Следваме всички правила, вършим проби всеки ден, носим маски, разделили сме играчите в три разнообразни съблекални. Но не можем да направляваме в случай че играчи без признаци играе в мач, а след това се окаже, че е положителен.
Той може да съобщи вируса на други. След мача с Челси разбрахме, че имаме пет позитивни случая. Имаме девет полеви играчи и трима вратари. И в този момент би трябвало да вкараме петима юноши, които нямат даже 21 години.
Имаме играчи с травми и в този момент би трябвало да ги принудим да играят. Доминик Калвърт-Люин е отвън игра от два месеца и в този момент може би ще би трябвало да играе 90 минути. Това е голям риск. Не мисля, че е почтено ", разяснява Бенитес.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР