Двубоят на Григор Димитров срещу Александър Зверев от първи кръг

...
Двубоят на Григор Димитров срещу Александър Зверев от първи кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Александър Зверев не преди 20,00 тази вечер

Двубоят на Григор Димитров против Александър Зверев от първи кръг на Мастърса в Синсинати беше отсрочен за довечера поради неприятното време. Двамата трябваше да дадат начало на вечерната сесия в шампионата, само че дъждът забави доста от мачовете. Първоначално срещата беше преместена от 02,000 българско време за 4:30. В следствие стана ясно, че конфликтът се отсрочва за 20,00 часа през днешния ден.


Организаторите бяха готови за сходни условия, тъй като прогнозата за времето показваше 90% опция за валежи и гръмотевична стихия. Във вторник може също да вали, само че се чака времето да бъде по-благосклонно.

До момента Димитров и Зверев са играли един против различен пет пъти, като салдото е 4-1 в интерес на германеца. Димитров завоюва първия им конфликт – в Базел през 2014 година (2-6, 6-4, 6-2), само че по-късно Зверев записа четири поредни триумфа над първата ни ракета. Последният от тях бе на осминафинала на тазгодишния Ролан Гарос, където олимпийският първенец надви с 6-1, 6-4, 6-3.

Димитров стартира северноамериканското турне с полуфинал във Вашингтон, само че по-късно пропусна шампионата в Торонто поради болежка в кръста. От своя страна Зверев взе присъединяване в Канада, само че отпадна още във втори кръг след загуба с 1-6, 2-6 от Алехандро Давидович Фокина. /БГНС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР