Двубоят между Македония Гьорче Петров и ЦСКА от втория квалификационен

...
Двубоят между Македония Гьорче Петров и ЦСКА от втория квалификационен
Коментари Харесай

Местят мача Македония Гьорче Петров - ЦСКА извън Скопие?

Двубоят сред Македония Гьорче Петров и ЦСКА от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите най-вероятно няма да се организира в Скопие, осведоми македонското издание Sport1.

Първоначално гостуването на „ алените “ трябваше да се организира в комплекс ФФМ „ Петър Милошевски “, само че наподобява домакините са решили, че напрежението и антибългарските митинги в Скопие постановат смяна на проектите.

Струмица се загатва като вид за изиграване на този европейски дуел, като се има поради, че стадионът там е най-близо до покриване на всички стандарти на УЕФА.

В оглед на сигурността на почитателите беше оповестено, че ще има български служители на реда, които би трябвало да пазят софийския тим, чиито членове не се усещат сигурни в Скопие.

Заради протичащото се и митингите в Северна Македония от последната седмица се заприказва даже за осъществяване на срещата на безпристрастен терен, да вземем за пример в Ниш.

Преди няколко дни стана ясно, че от Македония ГП са отпуснали едвам 60 билета за последователите на ЦСКА. От българския клуб желаеха мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, с цел да могат всички искащи да посетят срещата. В последна сметка домакините, след съвещания с локалната федерация и полиция, са решили броя армейски почитатели да бъде редуцирана до 60.

ЦСКА гостува на Македония ГП от 17:30 часа (местно време) на 21 юли (четвъртък).

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лв..





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР