Двубоят между Дания и Финландия ще се доиграе още тази

...
Двубоят между Дания и Финландия ще се доиграе още тази
Коментари Харесай

Мачът Дания - Финдалндия ще се доиграе, бащата на Ериксен с информация от болницата

Двубоят сред Дания и Финландия ще се доиграе още довечера, единствено към час и половина откакто Кристиан Ериксен припадна на терена по време на мача сред двата тима на Европейското състезание по футбол.
Припомняме, че в края на първото полувреме звездата на " аления динамит " се строполи на земята без забележима причина и изпадна в колапс. Към него се затича Симон Кяер , а реферът Антъни Тейлър привика бързо медицинския екип. За благополучие, след повече от 10 минути, в които екипът реанимираше Ериксен, той пристигна в схващане и сега е в болница в устойчиво положение!
Изненадващо обаче УЕФА разгласи, че мачът сред двата тима ще се доиграе още довечера, макар че последните 2 часа бяха извънредно прочувствени и за двата тима. От УЕФА настояват, че решението за доиграването на мача е дело на играчите на двата тима, които са декларирали подготвеност да излязат още веднъж на " Паркен ".
Междувременно сътрудникът на футболиста Мартин Шутс показа пред Радио NPO, че Ериксен диша независимо и може да приказва. Това е информация, откакто е разговарял с бащата на футболиста.
Последната информация към положението на Ериксен
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР