Двойният стандарт при храните е проблем за цяла Централна и

...
Двойният стандарт при храните е проблем за цяла Централна и
Коментари Харесай

Нови 60 продукта се изследват за двоен стандарт при храните

" Двойният стандарт при храните е проблем за цяла Централна и Източна Европа. Правим проучване на нови 60 продукта. Отново се получават доста забавни резултати. След Великден ще ги оповестим. Отново се натъкваме на двоен стандарт. Има разлика в етикетите за наличие. В момента се прави химически и ценови разбор на продуктите. " Това разгласи министърът на земеделието и храните Румен Порожанов.
В изявление за bTV министърът разяснява и случая с изоставените коне в Осоговската планина. По думите му има уязвимост в самото вписване на животновъдния обект, което е осъществено от регионалния шеф на БАБХ-Кюстендил. Срещу последния е формирано дисциплинарно произвеждане още на 27 март.
В съответния случай предприемачът Петър Пищалов е наел 1800 дка пасища.
" Реално са спазени всички документални. Неговата виновност е в метода, по който гледа животните, самото допускане на смъртни случаи той ще понесе наказания ", изясни Порожанов.
На въпрос допустимо ли е Пищалов да е бушон на други хора, които да се възползват от евросубсидиите министърът отговори: " Всичко е допустимо. В съответния случай този човек е увеличен много бизнеса си. Той се занимава и пчеларство. Предполагам, че може да не е самичък. мъчно ми е да отговоря. Ще се опитаме да разберем, само че няма да е елементарно. "
Самият Пищалов сподели, че не става въпрос да за евросубсидии и че той бил " елементарен човек " за такива неща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР