Двойничка на Емилия заряза кариерата си на детска учителка, за

...
Двойничка на Емилия заряза кариерата си на детска учителка, за
Коментари Харесай

Двойничка на Емилия я атакува в бизнеса

Двойничка на Емилия заряза кариерата си на детска учителка, с цел да щурмува чалга висините. Ивета Костова, която поразително наподобява на певицата, избра да зареже кариерата в образованието и да се опитва като музикант, научи HotArena.

Ивета се надява да доближи до триумфите на Емилия, с която неизбежно към този момент я съпоставят. Начинаещата певица заложи на разголването, с цел да притегли вниманието към себе си.

Името на русокоската изгря в музикалното предаване „ Гласът на България ”, където беше протеже на по-опитната си колежка ДесиСлава. Костова не съумя да пробие и да грабне огромната премия, само че за сметка на това се уреди с контракт с музикалния колос „ Пайнер ”.

Певицата реши да разгорещи пристрастеностите при започване на есента, като посрещна септември по бански. А почитателите й в обществената мрежа останаха прелестно сюрпризирани, тъй като певицата не пропусна да показа фотосите и с тях, написа " България през днешния ден ".

Младата Ивета споделя, че спортът е значима част от живота и всекидневието й. А меломаните се надяват, че изпълнителката ще покаже топформа и в дебютния си видеоклип.
Цяло лято тя работи върху първата си ария, само че парчето към момента не е реалност.

Въпреки това почитателите незабавно дефинираха певицата като двойничка на Емилия, защото двете поразително доста си наподобяват. По-старата й колежка залагаше също на разголване при започване на кариерата си, само че се кротна.

Все отново очите на почитателите не остават празни, защото Ивета наваксва с провокациите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР