Двойни стандартиПровалът на санкциите срещу Русия и двойните стандарти при

...
Двойни стандартиПровалът на санкциите срещу Русия и двойните стандарти при
Коментари Харесай

Пламена Заячка пред Карин Кнайсл в Сочи: Със санкциите срещу Русия Европа се самоизолира

Двойни стандарти
Провалът на глобите против Русия и двойните стандарти при налагането им са били акцент в диалога сред доктор Пламена Заячка от АБВ и някогашната министърка по европейските и интернационалните въпроси на Австрия Карин Кнайсл, която напусна Европейски Съюз и сега е началник на центъра “Горки ” в Петербург. “САЩ и Европейски Съюз постановат общо 15,628 наказания на Русия. В същото време най-големите западни енергийни компании не напущат Русия ”, уточни Кнайсл пред Заячка на срещата им по време на Международния фестивал в Сочи, Русия. От своя страна Пламена Заячка акцентира, че по този метод Европа се самоизолира.

“Избрах Русия поради свободата, в европейските демокрации бях преследвана поради вижданията си. Когато станах министър, попитах какви разбори има в министерството за БРИКС и Шанхайското пространство - нямаше една дума ”, сподели още Кнайсл.
Пламена Заячка се срещна и със зам.-ръководителя на Россътрудничество - Павел Шевцов, който изрази вяра за скорошно възстановяване на връзките сред България и Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР