Двойната брадичка е естетически проблем, който засяга много жени, някои

...
Двойната брадичка е естетически проблем, който засяга много жени, някои
Коментари Харесай

Отървете се от двойната брадичка за седмица

Двойната брадичка е естетически проблем, който визира доста дами, някои от които даже не страдат от наднормено тегло, само че желаят да отстраняват натрупалите се мазнини в долната част на челюстта. Добрата вест е, че съществуват способи за справяне с двойната брадичка, написа zdraveikrasota.

Днес ще ви разкрием детайлности за няколко ефикасни извършения и потвърдени препоръки за справяне с двойната брадичка. Ако ги практикувате всеки ден и бъдете търпеливи и непрекъснати за прочут интервал от време, ще възвърнете стегнатия й тип. Готови ли сте за това?

Какво съставлява двойната брадичка?
Двойната брадичка съставлява пълен пласт мазнини, който виси под брадата и може да варира по размери според от фактори като: затлъстяване, разпределяне на кожата, възраст.

dvojna bradichka1

Опирайте тези придвижвания на врата
Най-простите извършения от време на време се оказват най-ефикасните. Освен отлично средство за справяне с двойната брадичка, те са способни и да подобрят положението на врата и облекчат болките в тази част на тялото. Да ги разгледаме:

Застенете прави или седнете. Погледнете нагоре, като повдигнете брадичката. Свийте устни и задръжте в тази позиция за няколко секунди. Ще забележите по какъв начин целият ви врат се стяга.
Нежно наклонете глава на една страна. Задръжте в тази позиция за няколко секунди. След това наклонете главата си в другата посока.
Упражнения с топка
Сложете тенис топка под брадичката си и я задръжте там, като я притискате към гръдния панер. Натискайте и отпускайте няколко пъти поредно. Като резултат мускулите в тази зона ще станат по-силни и няма да допуснете разпределяне на кожата.

Дъвчете дъвка
Дъвченето на дъвка съставлява забавно и просто упражнение за справяне с двойната брадичка, което ще тонизира мускулите. Можете да дъвчете няколко пъти на ден, като се пробвате оптимално да натоварите мускулите, отваряйки необятно уста. Препоръчително е да вършиме тази процедура вкъщи, защото по този метод няма да мляскате на близките хора. Освен това е желателно да избирате дъвки без наличие на захар, защото в противоположен случай рискувате да качите килограми и да увредите зъбите.

Следете какво консумирате
Започнете да практикувате тези извършения. С непримиримост и поредност ще постигнете позитивен резултат.

Двойната брадична е директно обвързвана със положение като затлъстяването. Ако страдате от непотребни килограми, предлагаме в допълнение към постоянните извършения да включите и съблюдаване на здравословна и уравновесена диета.

Не е желателно да изключвате мазнините от менюто си, защото те са жизненоважни за оптималното действие на организма. Добре е обаче да избягвате нездравословните мазнини (пържени храни, пасти, салами и т.н.) и да залагате на такива, които са потребни (студенопресовани масла, авокадо, ядки, риба, яйчени белтъци и др.).

Препоръчваме ви също по този начин да избягвате внезапните промени в тежестта. Те оказват въздействие върху натрупването на мазнини в зони, които минимум желаете да бъдат засегнати; oсвен това способстват за отпущането на кожата.

masla

Стегнете кожата на врата
Отпуснатата кожа е главният проблем, с който би трябвало да се сблъскате по пътя към справяне с двойната брадичка. За задачата се постанова да положите старания за стягането й. Упражненията ще тонизират мускулите в зоната на шията, само че е желателно постоянно да хидратирате кожата. Можете да употребявате същия крем, който нанасяте върху кожата на лицето.

Добре е един път седмично да ексфолирате кожата благодарение на естествена пилинг маска. Така ще отстраните мъртвите кожни кафези и ще стимулирате кожната регенерация. Можете да приготвите натурални маски вкъщи със съставки, с които всяка една стопанка разполага. Така ще спестите пари и ще сведете до най-малко потреблението на нездравословни вещества.

litse

Избягвайте неумереното излагане на слънце
Накрая, целесъобразно е да избягвате друга всеобща причина за появяването на двойната брадичка – нездравословното влияние на слънчевите лъчи.

Неумереното излагане на слънце в часовете от деня, когато то е най-силно, провокира разрушение на колагена и еластина. По този метод кожата остарява по-бързо и губи своята разтегливост. Винаги избягвайте обедните часове на деня, използвайте защитни кремове и постоянно освежавайте лицето си със студена вода. С други думи, не позволявайте стремежът за загар да ви лиши от здрава и стегната кожа!/ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР