Двойката разменила обетите си на супер романтична церемония в Сардиния

...
Двойката разменила обетите си на супер романтична церемония в Сардиния
Коментари Харесай

Ребел Уилсън се ожени за годеницата си

Двойката разменила обетите си на " супер сантиментална " гала в Сардиния
Ребел Уилсън е сключила брак с годеницата си Рамона Агрума на сантиментална гала в Сардиния. 44-годишната комедийна актриса и половинката й са си споделили " да " край Средиземно море, заобиколени от най-близките си и най-любими хора.

Според информацията Уилсън и партньорката й е трябвало да се оженят на плажна гала през 2025 година, само че в последна сметка Ребел решила да реалокира датата на събитието.

Двете се срещнаха за първи път през 2021 година и оповестиха годежа си през февруари 2023 година Те също по този начин споделят щерка Ройс Лилиан, родена от сурогатна майка, която ще навърши две години през ноември.

" Ребел е доста разчувствана да се ожени за любовта на живота си, тя е супер щастлива ", показа източник малко преди огромния ден. " Ще бъде зашеметяващо и супер сантиментално. Тя е бясно влюбена и няма самообладание да се ожени. Ще бъде скромна гала единствено с близки другари и фамилиите им ".



Ребел разгласи, че е лесбийка през 2022 година и в това време направи дебют и на връзката си с Рамона в сладостен пост и общо селфи. " Мислех, че диря принц на Дисни... само че може би това, от което в действителност имах потребност през цялото това време, беше принцеса на Дисни ", написа тя в обява в Instagram по това време.

Двете с Рамона оповестиха годежа си през февруари 2023 година, като актрисата зададе въпроса пред замъка на Спящата хубавица в " Дисниленд " в Калифорния. Малко след годежа им, Ребел описа какъв брой е щастлива, че е основала семейство с половинката си и искрено описа за проблемите си с плодовитостта.



" Има доста неща, които трябваше да преодолея в живота си, само че явно краят на историята е доста благополучен, тъй като съм сгодена ", показа тя. " Борих се с плодовитостта с нещо, наречено PCOS [синдром на поликистозни яйчници] и в последна сметка моята история е, че имам красива щерка, която разтопява сърцето ми! Тя таман стартира да приказва и споделя неща като " Обичам те "... Преминах през пет кръга ин витро оплождане, с цел да я получа и си заслужаваше всеки миг от това прочувствено влакче в увеселителен парк и всеки, който е наясно с тематиките за плодовитостта, знае защо приказвам. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР