Двойката очаква 160 гости само на сватбата си в Италия Точно

...
Двойката очаква 160 гости само на сватбата си в Италия
Точно
Коментари Харесай

Цели две сватби: Лео целува булката си на Ботуша и в София

Двойката чака 160 посетители единствено на сватбата си в Италия

„ Точно 365 дни остават до съдбовното „ Да “, похвали се Лео в мрежите , написа България Днес. Лео Бианки предложи брак на обичаната си Лучия при започване на 2023 година Семейството се радва на 18-годишен взаимен живот и прелестни 10-годишни близначета. Феновете тръпнат в очакване след сантименталното му предложение в Италия. Бианки предложи на половинката в родния си град с огромна изненада. Певецът прекъсна комедийно шоу, с цел да падне на колене пред обичаната си на сцената с думите: „ Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен? “. Цялата аудитория избухнала в овации от екстаз .

„ Ще имаме музика онлайн и не желаеме да е елементарна женитба “, показа Лео. Запазили са място в Италия за 6 юли 2024 година, а церемонията ще е наоколо до града им Анкона. За сватбата някои от роднините ще пътуват към 1000 км. За приятелите си от България , които не могат да си го разрешат, той решил да вдигнат втора женитба в София.

Двамата не държали толкоз на женитбата, само че това била фантазията на техните деца, която фамилията в този момент ще сбъдне дружно.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР