Двойка с повече от половин век разлика във възрастта обяви

...
Двойка с повече от половин век разлика във възрастта обяви
Коментари Харесай

Богата вдовица, 80, среща се с таксиметров шофьор, 24, настоява, че е истинска любов въпреки 56-годишната разлика във възрастта

Двойка с повече от половин век разлика във възрастта разгласи романса си пред смаяни почитатели в обществените медии, откакто се срещна в taxi meet-cute.

Таксиметровият моторист Джордж е с 24 и 56 години по-млад от 80-годишната си другарка Катрин Томас. Майката на пет деца се срещна с моториста, когато тя взе велосипед в Дар Ес Салаам, Танзания.

Но когато богатата вдовица Катрин остави чантата си на мотора с 6 милиона TZS (£1861) вътре, Джордж бързо се увери, че си го е върнала и от този момент двойката се трансформира в детайл. „ Беше прекомерно късно и дъждовно да се върна “, сподели Джордж. „ Занесох го в къщата на идващия ден, само че не я открих. “

Въпреки цинизма, провокиран от връзката на двойката, Катрин отхвърли съмненията, че сътрудникът й се интересува единствено от нейните пари. Тя също по този начин разкри по какъв начин първоначално даже не е забелязала неналичието на чантата, заминавайки за тримесечно пътешестване в деня след таксито.

Тя сподели: „ Когато се върнах, той върна парите и по този начин завоюва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР