Двойка популярни испански блогъри, пишещи на тема пътуване и преживяване,

...
Двойка популярни испански блогъри, пишещи на тема пътуване и преживяване,
Коментари Харесай

Популярни испански блогъри рекламират Пловдив

Двойка известни испански блогъри, пишещи на тематика пътешестване и прекарване, посетиха Пловдив през месец юли по време на обиколката из България. Визитата им в града под тепетата се реализира по линия на партньорството сред пловдивското Общинско дружество "Туризъм " и габровския туристически офис, съобщи Дарик.

Гостите признаха, че преди да дойдат в страната ни, не са имали кой знае какви упования, само че са останали очаровани от хората, културата, природата и историята ни.

Първата им публикация към този момент е реалност и носи заглавието "8 аргументи да посетите България ". В нея Пилар и нейният сателит изброяват 8 аргументи, заради които България би трябвало безусловно да бъде посетена от испанските туристи.

Те стартират публикацията с информацията, че през 2019 година Пловдив ще бъде Европейска столица на културата и заради извънредно лесната досегаемост, това е прелестен мотив да се посети града. Публикуват и линк към страницата за туризъм на град Пловдив.

Блогърите изреждат като преимущества на дестинация България розите и лавандулата, вкусната храна, изкуството и античната историята още от тракийско време, манастирите и църквите и не на последно място - съчетанието от космополитност, сигурност и налични цени.

По време на визитата си в Пловдив те съумяха да прегледат Стария град, като останаха изключително мощно впечатлени от Античния спектакъл, къща Клианти и Небет тепе. Вечерта прекараха изучавайки уличките на квартал Капана, а на другия ден разгледаха храмовете на града.

В продължение на контактите и партньорството с екипа на Оперативна стратегия "Туризъм " испанците разкриха, че идната им публикация ще включва в детайли изложение на маршрута им в България, а през есента ще приготвят публикация особено за Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Снимайки се за спомен пред обемните букви с надписа "Пловдив 2019 " на стълбите на Каменица на основната улица, те споделят и усещанията си от сполучливото лого на плана.

По информация на работещите в ТИЦ-те към Оперативна програма "Туризъм ", през първото шестмесечие на 2017 година се регистрира осезателен интерес към дестинация Пловдив от страна на испанските туристи, които към този момент са на едно от първите места по посещаване.

Можете да прочетете цялата публикация на: http://nomecabeenlamaleta.com/razones-viajar-bulgaria/
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР