Двойка от Лийдс, която управлява бизнес за подстригване на кучета,

...
Двойка от Лийдс, която управлява бизнес за подстригване на кучета,
Коментари Харесай

Породата кучета XL Bully вече е добре дошла в бизнеса за подстригване на кучета в Лийдс - въпреки забраната в цялата страна

Двойка от Лийдс, която ръководи бизнес за подкастряне на кучета, отвори вратите си за неразрешената порода XL Bully. Миналата година министър-председателят Риши Сунак разгласи, че породата ще бъде неразрешена във Англия след поредност от набези и смъртни случаи.

Нападенията на кучета се усилиха през последните пет години, с 10 съдбовни случая в Обединеното кралство предходната година самичък. Повече от половината от тези смъртоносни произшествия са свързани с American XL Bully. Въпреки това Никол Джаксън, на 26, и Джамал Бърч, на 28, приветстват неразрешената порода в техния бизнес за подкастряне.

Никол, която е съсобственик на LS RAW GroomingandAccessories с колегата си през миналата година, сподели: „ Ние не се отнасяме по-различно към тези кучета, не желаеме притежателите да се тормозят, че могат да заведе кучето им на коафьор. "

Тя добави: „ В момента има толкоз доста ненавист към XL Bullys на всички места, само че ние желаеме да създадем обикновено прекарване за кучетата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР