Двойка от Берлин бе глобена с 950 евро днес за

...
Двойка от Берлин бе глобена с 950 евро днес за
Коментари Харесай

Глобиха туристи с €950 във Венеция, правели си кафе на моста Риалто

Двойка от Берлин бе санкционирана с 950 евро през днешния ден за потреблението на газов котлон, на който туристите - на 32 и 35 години - желали да си сварят кафе на фамозния мост Риалто, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. Глобата е наложена по силата на закона против антисоциалното държание в италианските градове. Някои от законите не разрешават на посетителите да провеждат пикници на избрани местоположения, както и да бъдат без тениска на обществени места.

Бакпакърите във Венеция се готвели да си сварят кафе, само че били спрени от локалната полиция и били изведени от града, посочи кметството на града.

Венеция би трябвало да бъде уважавана и хората, които си мислят, че могат да дойдат в града и да вършат каквото си желаят, би трябвало да схванат, че ще бъдат арестувани, санкционирани и изведени от града, съобщи кметът Луиджи Бруняро.

В сряда следобяд полицията в Триест, пристанищен град на границата със Словения, санкции с 300 евро австриец, открит да спи в хамак край морето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР