Двойка млади хора в САЩ си построи своя къщичка на

...
Двойка млади хора в САЩ си построи своя къщичка на
Коментари Харесай

Дом, построен върху ремарке или малката къщичка на мечтите на една влюбена двойка...

Двойка младежи в Съединени американски щати си построи своя къщурка на фантазиите.

24-годишните Стиви и Маргарита надлежно от щата Вирджиния и Украйна прекарали към година в основаване на проекти и чертежи, а самото строителство им лишило към шест месеца.

Вижте повече фотоси на техния дом на гуми в галерията ни ТУК
 г Instagram
Домът им е издигнат върху ремарке. Той е с размери 2.1х4.88х3.35 метра и има кухня, пространство, където се хранят и спят, и баня. В кухнята има всичко належащо, в това число медна мивка по поръчка.

Домът им, който е от дърво и с дървен интериор, може да се похвали с това, че е добре организиран макар дребните си размери. Стиви и Маргарита разчитали на първо място на себе си. Признават, че са правили и неточности, пишат английски медии.
 г Instagram
Двамата приключили университета и осъзнали, че не желаят работа от девет до пет и да заплащат наем. Попаднали на дребните къщички и решили, че точно това е за тях – да основат дом на колела, защото желали да пътуват.
 г Instagram
Нуждаехме се от подвижност, самостоятелност и креативност и построявайки дома си, той покрил всички тези условия, споделят младежите.
 г Instagram
Започнали да се доставят с материали, като признават, че са ходили в разнообразни щати за изолацията от овча вълна, прозорци, обадили на повече от двадесет търговци и производители, преди да поръчат своето ремарке. След това всичко почнало да се подрежда малко по малко.
 г Instagram
Стиви и Маргарита споделят, че вярвали в себе си и в това, че най-после ще се снабдят с хубав дом.
 г Instagram
Вижте повече фотоси на домът върху ремарке на двойката ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР