Дворецът на спорта и културата във Варна тренировъчно ще се

...
Дворецът на спорта и културата във Варна тренировъчно ще се
Коментари Харесай

Тренират трансформация на Двореца на спорта във Варна за полева болница

Дворецът на спорта и културата във Варна подготвително ще се трансформира в болница. Това е сюжетът на взаимно обучение сред Военноморските сили (ВМС) и националния действен щаб за справяне с ковид. Информацията е на Военноморски сили.

На 24, 25 и 26 март 2020 година постройката на Спортната палата в морската ни столица подготвително ще се трансформира в постройка за болнично наблюдаване на забележителен брой хора.
 Тренират разрастване на военнополеви лечебни заведения в спортни зали Обновена
Тренират разрастване на военнополеви лечебни заведения в спортни зали

Пишат се спомагателни ограничения за възрастните хора, заяви Борисов

Целта на тренировката е координиране на дейностите на институциите: министерство на защитата, министерството на младежта и спорта, министерство на опазването на здравето, държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси " и регионална администрация на Варна по ограничение на разпространяването на ковид " COVID-19 ".

От Военноморски сили ще вземат участие общо 91 военнослужещи. Заедно с тях ще бъдат и 3 броя ЗИЛ 130, 2 броя ЗИЛ 131 и 2 броя микробуси.

От държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси " от градовете Търговище и Силистра са предоставени 300 кревати със цялостното им съоръжение: дюшеци, чаршафи, възглавници, одеала, шкафчета и 300 комплекта хавлии и пижами.

Оборудването е превозено и съединено от военнослужещи от флота.

В постройката са обособени и пространства за медицинските екипи, регистратура и места за прегледи на жителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР