Движението за Европа на нациите и свободите обединява френския Национален

...
Движението за Европа на нациите и свободите обединява френския Национален
Коментари Харесай

Крайнодесните партии на конференция в Прага

Движението за Европа на нациите и свободите сплотява френския Национален фронт на Марин Льо Пен, Австрийската партия на свободата на Хайнц-Кристиан Щрахе, италианската партия Северна лига на Матео Салвини и холандската Партия на свободата на Герд Вилдерс.

Те бяха поканени в Прага от новото лице на европейската последна десница Томио Окамура, чиято антиимигрантска партия Свобода и директна народна власт, учредена през 2015 година, получи 10,6 % от гласовете на гласоподавателите на парламентарните избори през октомври.

В навечерието на срещата политическият анализатор Кас Мъд от университета на щата Джорджия съобщи пред ДПА, че Движението за Европа на нациите и на свободите е доста едва проведена група, чиято съществена цел е да извлече средства от Европейски Съюз.

Групата едвам се разрасна от основаването си преди две години, добавя Мъд. Той акцентира, че тя даже не е съумяла да се възползва от Брекзит.

Конференцията в Прага наподобява цели да влее нов живот в групата посредством включването в нея на нова партия, която реализира много добър триумф на неотдавнашните избори в Чехия, показва анализаторът, визирайки партията на Окамура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР