Движението по отсечките Велинград - Кръстава и Кръстава – Горна

...
Движението по отсечките Велинград - Кръстава и Кръстава – Горна
Коментари Харесай

Ограничават движението край Велинград заради първото издание на Тур дьо Франс

Движението по правите Велинград - Кръстава и Кръстава – Горна Дъбева ще бъде лимитирано през днешния ден сред 7:30 и 15:00 часа, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

В двете прави ще бъде колоездачната обиколка на стадий България от Tour de France. Трафикът ще бъде пренасочван от екипи на „ Пътна полиция " по обходен маршрут от Велинград по пътя II-84 до разклона за Ракитово – Ракитово – Цигов Чарк и от кръстовището с път II-37 Батак – Доспат до кръстовището за Сърница и назад.

АПИ приканва водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Повече 800 участници от 22 разнообразни страни ще бъдат на старта на първото издание на „ L`Etape България от Тур дьо Франс “ във Велинград, заяви уредникът от Спортен клуб „ Спорт за всички – София в Европа " Даниел Дуков. Средната възраст на участниците е 40,4 години, а 85 от тях са дами. Най-възрастният участник е на 79 години от Русе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР