Движението на всички моторни превозни средства през Ришкия проход (второкласният

...
Движението на всички моторни превозни средства през Ришкия проход (второкласният
Коментари Харесай

Спират движението през Рижкия проход за следствен експеримент

Движението на всички моторни транспортни средства през Ришкия проход (второкласният път Шумен – Карнобат “ ще бъде спряно за два часа - от 12 до 14 в събота.
Ограничението е по искане на „ Пътна полиция “ - Шумен и Окръжна прокуратура - Шумен за осъществяването на следствен опит при 23-ти километър, покрай кръстовището за Смядово по третокласния път Смядово - Велики Преслав.
Алтернативните направления на път II-73 Шумен - Карнобат са проходите „ Айтоски “, „ Републиката “ и „ Котленски “, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.
На 13 април тази година, стана злополука сред лек автомобил и кола на варненската жандармерия, която прати четирима души в болница.
От ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен тогава осведомиха, че сигналът за случая до град Смядово е получен малко след 5 часа на същата заран. Пристигналите пътни служители на реда открили, че произшествието е сред лек автомобил Фолксваген „ Туран “ с варненска регистрация и длъжностен автомобил на ЗЖУ - Варна /жандармерия/.
Пътният случай бе станал в изискванията на понижена видимост и гъста мъгла. Водачът на фолксвагена пътувал в посока към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се движил в посока към Шумен, подхванал маневра ляв завой в посока към гр. Смядово и колите са се блъснали.
След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена, която била пасажер във фолксвагена, и трима полицейски чиновници. Жената и двама от униформените биват освободени след осъществените прегледи. За лекуване в болничното заведение бил настанен 47-годишен от жандармерията с разнообразни пострадвания и фрактури.
Тестът на двамата за водачи за алкохол посочил негативни резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР