Движението на Луната по зодиакалните знаци променя вкусовите ни реакции.

...
Движението на Луната по зодиакалните знаци променя вкусовите ни реакции.
Коментари Харесай

Вкусовите реакции се влияят от Луната

Движението на Луната по зодиакалните знаци трансформира вкусовите ни реакции. Това би трябвало да се има поради при приготвянето на храната. На придвижването на Луната се дължи това, че от време на време една и съща храна ни се коства ту доста вкусна, ту напряко неприятна.

Заради Луната от време на време се наяждаме със напълно малко от една храна, а в други случаи се тъпчем, без да усетим насищане, със същата тази храна. Виновно е напредването на Луната, която трансформира отношението ни към усетите на храните.

Когато Луната минава през Овен или Скорпион, е по-добре да се поставя по-малко пикантен пипер в ястията. Организмът реагира по-силно при люто и ни се коства, че храната не е била добре приготвена. При поява на главоболие по това време се лимитират сирена и аленото вино.

Когато Луната е във Везни или Риби, би трябвало да се внимава с продуктите, които могат да провокират алергии – мед, шоколад, цитрусови плодове, ягоди, риба. В този интервал организмът може да реагира мощно на такива артикули.

 Нощно хранене

При Луна, която минава през Рак, Дева или Стрелец, би трябвало да се храним с елементарно усвоима от организма храна. В този интервал от време би трябвало деликатно да се следи периода на валидност на продуктите и изискванията за съхранението им – изключително в случай че дните са 9-я, 15-я, 23-я и 29-я лунен ден.

Когато Луната минава в знака на Лъв, не се предлага преяждане и прекомерната приложимост на алкохол. Това важи изключително мощно при податливост на организма към хипертония и сърдечно-съдови болести.

В този интервал изключително добре се демонстрират потребните свойства на меда и се предлага използването му във всеки тип. Най-добрата допустима композиция за интервала е зелен чай с естествен мед.

При прекосяването на Луната през зодиакалния знак Козирог не се предлага храненето с тежки артикули. Трябва да се заобикалят гъби, ядки и мазните ястия.

 Ядене през компютър

В този интервал обаче, вредата от твърдия алкохол е допустимо най-минимална и тогава е подобаващото време да си пийнете корав алкохол, несъмнено, в естествени граници.

При Луна в Телец и във Водолей не би трябвало да прекалявате с месото, и то най-много с мазните меса. Допустимо е да се употребяват пуешко и пилешко месо без кожа.

При Луна в Скорпион не е добре да прекалявате с киселото, тогава реакцията на организма към този усет е изключително бурна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР