Движение Талибан“ поднови преговорите за съставяне на ново приобщаващо правителство

...
Движение Талибан“ поднови преговорите за съставяне на ново приобщаващо правителство
Коментари Харесай

Талибаните възобновиха преговорите за съставяне на правителство

Движение „ Талибан “ възобнови договарянията за сформиране на ново приобщаващо държавно управление в Афганистан, заяви телевизия TOLONews, базирайки се на изказване на представителя на катарския политически офис на придвижването Мохамад Сохаил Шахин.

„ Подновихме договарянията за съставяне на приобщаващо държавно управление на Афганистан “, сподели той. Текат съвещания с разнообразни политически течения по състава на бъдещия кабинет и той ще бъде разгласен, откакто бъде подготвен, акцентира представителят.
 Германското разузнаване е планувало завладяването на властта от талибаните още през декември Германското разузнаване е планувало завладяването на властта от талибаните още през декември
Федералната разследваща работа на Германия BND е предупреждавала години наред държавното управление за вероятния провал на политическата сист...

„ Сега не е време да се организират избори за установяване на държавно управление “, акцентира Шахин. Причината е вакуумът в ръководството на страната. В момента няма и нова конституция.

Тя е на стадий на създаване и следва да бъде призната. Хората, които ще влязат в бъдещото държавно управление, ще бъдат определени по пътя на разговора сред обособените политици и висшето управление на талибаните, акцентира представителят.

Източник:ТАСС

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР