Движение Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът

...
Движение Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът
Коментари Харесай

Бабикян и Хаджигенов искат общо явяване на вота с ПП и ДБ -

Движение „ Ние идваме! “ изрично дефинира като съзнателно основан неуспех опитът за образуване на кабинет с третия мандат.

Изцяло споделяме паниката на съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето потомство. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, извършени след митингите от 2020 година, считаме за разумно общото явяване на идния ексклузивен парламентарен избор, декларират Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в известие до медиите. 

Антикорупционна коалиция, сплотяваща общите благоприятни условия, потенциал и воля, е виновният метод да се надигнем с лице против мафиотизацията на страната, икономическата и обществена рецесия, както и външнополитическите опасности в изискванията на война, водена от режима на Путин, уверени са от Ние идваме. 

Ролята на жителите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред страната и да вземат ограничения, преди рецесията да е засегнала всички жители на България. Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, като естествено продължение на напъните на жителите, които смъкнаха режима на Борисов, пишат още Бабикян и Хаджигенов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР