Движение България на гражданите обяви старт на кампанията си за

...
Движение България на гражданите обяви старт на кампанията си за
Коментари Харесай

ДБГ сформира щаб за местните избори в София


" Движение България на жителите " разгласи старт на акцията си за локалните избори в София. От партията построяват избирателен щаб и тактика за София. На събитие на софийските структури на Движението бяха разисквани част от проблемите на столицата, които се задълбочават в ръководството на ГЕРБ.

Найден Зеленогорски напомни, че ДБГ има мощно наличие в ръководството на общините. Около половин милион българи живеят в общини и региони, ръководени от кметове или общински съветници, които са свързани с партията - измежду които Плевен, Добрич, Монтана, регион Оборище в София, Априлци и други. ДБГ има към 140 общински съветници в цялата страна, добави той.

Целта ни на идващите локални избори е не просто да затвърдим наличието си в локалната власт, само че и да го увеличим. Ще се противопоставим на феодалния модел на ръководство, безапелационен е ръководителят на партията Димитър Делчев.

Според Филип Симеонов, общински ръководител на регион Изгрев, с непрекъснатите промени на общия организационен проект на София, основава голям брой проблеми. София се гради без визия, презастроява се, а към момента на доста места няма канализация. Това е неприемливо, съобщи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР