Двете служебни правителства, които назначих, дадоха възможност за стабилизация в

...
Двете служебни правителства, които назначих, дадоха възможност за стабилизация в
Коментари Харесай

Нинова при Радев: България се нуждае от работещ парламент и правителство

" Двете служебни държавни управления, които назначих, дадоха опция за стабилизация в условия на рецесия, за разкъсване с пороците на предишното, за съставяне на нов вид ръководство от хора с друг политически профил, само че общи цели за бъдещето на България. Смятам, че методът към сформиране на съдружно държавно управление може да бъде подложен на тази основа, за лъчение на дейно, стабилно, постоянно държавно управление ", добави Радев. Президентът съобщи, че има вяра, че Българска социалистическа партия ще даде принос свършеното досега да бъде продължено.

Обществото ни е надълбоко разграничено обществено с растящи неравенства и беднотия, вследствие на порочния управническия модел досега, сподели Радев, само че посочи, че се надява, че Българска социалистическа партия ще имат сериозен принос в решаването на тези проблеми, тъй като " новото ръководство има потребност от мощен обществен преподавател ".

За триумфа на бъдещото ръководство е извънредно значим въпросът за законността и справедливостта, сподели още президентът.

Заяви, че казусът в прокуратурата е както систематичен, по този начин и личностен и изиска да знае в каква степен това се споделя от Българска социалистическа партия и какво са подготвени да предложат за решение на този проблем.

Корнелия Нинова съобщи, че схващат отговорността, която се чака от тях сега и доста пъти са казвали, че България се нуждае от работещ парламент и държавно управление.

По-рано на консултациите Кирил Петков удостовери за завършването на съдружното съглашение на четирите партии и разгласи, че ще има две нови министерства. От ГЕРБ-СДС обявиха, че ще бъдат градивна съпротива и ще показват всички неточности на новото държавно управление. Движение за права и свободи не изключиха да поддържат бъдещия кабинет.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР