Двете най-реномирани футболистки в националния отбор на България за цени

...
Двете най-реномирани футболистки в националния отбор на България за цени
Коментари Харесай

Едвокия Попадинова пред БНТ: Надяваме се да победим Северна Македония и Косово

Двете най-реномирани футболистки в националния тим на България за цени Евдокия Попадинова и Симона Петкова дадоха изявленията за Българска национална телевизия на старта на

Българките са в група 5 на Лига " C ", където ще мерят сили с отборите на Северна Македония и Косово, а задачата е промоция в по-горната дивизия за идващото издание на конкуренцията, а това минава единствено през продобиване преди всичко в потока.

" Играхме с тимовете и на Косово, и на Македония към този момент през тази година. За страдание, против Косово не успяхме да победим, само че с македонките изиграхме мощен мач. Надяваме се да повторим успеха против Македония и този път да победим и Косово ", съобщи пред нашата камера Попадинова, която сега играе за италианския Лацио.

Футболистка №1 на България за последните две години Симона Петкова изрази вяра, че българският отбор ще покаже своето израстване в идните мачове от Лигата на нациите.

" През последните 2-3 години се работи доста целеустремено и сигурно употребяваме по-добри условия. Има по-голям екип, който работи с нас. Надяваме се и резултатите, и играта ни да покажат това израстване, което ние имаме вяра, че имаме ", показа състезателката на швейцарския Арау.

България започва в Лигата на нациите по футбол за дами с аудиенция на Северна Македония този петък (22 септември), а четири дни по-късно приема Косово на стадион " Локомотив " в Пловдив (26 септември).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР